Markkinatunnelmaa kukkaostoksilla

Viikonloppuna vietettiin Kuopion torilla perinteisiä elonkorjuu markkinoita. Varhain lauantaiaamuna suuntasin minäkin torille odotettuihin puutarhakerhon myyjäisiin jonne Pitkälahden puutarhakerho oli jälleen kerran tuonut myyntiin vaikka mitä ihania kasvihoukutuksia. 

Tällä kertaa toiveenani oli löytää korkeita kasveja kukkamaan reunaan ja sitä silmälläpitäen olin postannut etukäteen pienen toivelistan. Sopivista kasveista mukaani valikoitui lopulta sinivalkoinen ukonhattu, kultapallo ja kultapiisku. Lisäksi mukaani lähti vielä auringontähti, virginiantädyke, suopayrtti ja tulikukka. Puuttumaan jäi ainoastaan himoitsemani lila väriminttu ja jaloritarinkannukset joita täytynee kysellä keväällä taimistoilta. Jaloritarinkannuksia voisin jopa yrittää kasvattaa siemenistä. Paljon kiitoksia vielä kerholaisille ihanista kasveista ja siellä erityisesti Raijalle iso kiitos :-) 

Torilla riitti yllin kyllin kaikkea ihanaa katseltavaa ja pöydät oli lastattu täyteen syksyn herkuista. Kierrellessä olisi helposti saanut kulumaan useammankin tovin. Kotiin tuliaisiksi tarttui raikas syystunnelma ja lauantai-iltapäivä kuluikin mukavasti mökillä kasveja istutellessa. 

Terkuin Katja
4 kommenttia

 1. Sinäkin asut Kuopiossa päin :) Niin minäkin. Harmitti kovasti, kun en päässyt tuonne taimitorille viikonloppuna, kun oli vieraita käymässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän sitä :-) Puutarhakerholla on myyjäiset aina keväällä ja syksyllä joten ensi keväänä sitten uudestaan. Aurinkoista päivänjatkoa sinulle. -Katja

   Poista
 2. Kiva postaus :) (Niin kuin moni muukin. Olen tosi iloinen kun löysin tänne.)

  VastaaPoista