Joulukalenterin luukku 20Minusta on tiedättekö jotenkin ihan hassua imuroida kun ulkona on pimeää. Tuntuu lähes luvattomalta mekkaloida tämän kaiken pimeyden ja hiljaisuuden keskellä. Ihan kuin joku olisi katsonut "pahalla silmällä" pimeydestä metelöintiäni ja hyssytellyt. Lopulta piti laittaa reipasta siivousmusiikkia soimaan joka karisti "hiljaisuuden möröt" pois häiritsemästä ja siivouskin sujui paljon lupsakkaammin musiikin tahtiin samalla rallatellessa. :-)

Siivouksen jälkeen jatkoin havukoristeluprojektia ja tein havuköynnöksen takanpäälle. Kaivelin laatikoista jouluvalokoristeita ja virittelin niitä tuomaan tunnelmaa pimeisiin nurkkiin. Kuvan englantilainen joulukylä valokoriste on minulle yksi rakkaimmista ja vanhimmista joulukoristeista, vaikka mies sen ristikin Jack Ripperin kujaksi sen jälkeen kun yhden koristehahmon pää yllättäen irtosi. Saatiin se kuitenkin liimattua takaisin eikä lisää päitä ole sen jälkeen tippunut, onneksi.  :-)

Heipat taas kaikille, jatketaan puuhasteluja..
❤ 
Katja
3 kommenttia

 1. Oi,oi,oi, miten jouluista ja kaunista!♡ Ripperin kujassa ihastuttavaa vanhanajan tunnelmaa.Erikoinen ja kaunis takka teillä myös.Jatketaan.😊

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Kaunis joulukoriste!
  Jouluviikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Niin upeita kuvia, kauniita ja jouluisia♥ Mukavaa joulunalus aikaa♥

  VastaaPoista