Kevättä ilmassa ja arvonnan voittaja!Vappuna vihdoinkin keltaiset krookukset alkoivat kukkimaan, ne pitkään odotetut mökkipuutarhan ensimmäiset sipulikukat. Aivan kuin ne olisivat odottaneet tuota juhlapäivää ja aukaisivat kukkaisat "ilmapallonsa" vapun kunniaksi. Mukava sää innosti puuhastelemaan ulkona, tein orvokki-istutuksia ja siivosin perennapenkkejä. Kuivat pellavanvarret päätyivät samantien orvokki-istutuksia koristamaan.
Kevätsade ei liiemmin latistanut tunnelmaa puutarhatöissä vaan se saapui odotetusti antamaan lisäbuustia kevään kasvuun. Sateen jälkeen saattoi lähes kuulla miten piipot poksahtelivat esiin mullasta ja ah mikä ihana mullan tuoksu valloitti tienoon. Ilahduin joka ikisestä pienestä kasvin alusta joka ponnisti reippaasti mullan pintaan. Miten sitä voikaan olla niin odotusta täynnä ja malttamattomana!? :-)


Mökillä on kevään aikana ollut melkoinen puusavotta. Tontilta kaadettiin seitsämän isoa koivua ja runkojen pilkkomisen jälkeen valtaisa oksakasa odottaa vielä hakettamista. Oksahake onkin juuri sopivaa pensaiden juurille. Viikonloppuna pääsee kokeilemaan ekaa kertaa uutta murskaavaa hakettajaa miten se toimii. Risuista olen suunnitellut jatkojalostavani ties mitä kivaa ja yhden projektin olen jo alkoittanutkin. Näistä kivoista risuprojekteista kuulette taatusti lisää seuraavissa postauksissa.


Mutta nyt odotettuun arvontaan. Suomen kimalaiset-kirjan herätti paljon kiinnostusta. Hienoa nähdä, että täältä löytyi niin paljon muitakin luontoystäviä joille myös nämä suloiset pörisijät ovat sydämenasia. Kiitos kaikille osallistuneille ❤. Valitettavasti vain yksi onnellinen saattoi tämän hienon kirjan voittaa. Tällä kertaa arpaonni (=random numbers) suosi Tuulikkia Kukkia ja koukeroita blogista. Lämpimät onnittelut hänelle! Olen jo laittanut sähköpostia voittajalle.
Muille kiinnostuneille vielä tiedoksi, kirjan voi tilata omakseen Docendon kirjakaupasta täältä .

Kiitos vielä Docendolle yhteistyöstä. 

Katsellaan ja kuunnellaan kevättä.
~Katja~

16 kommenttia

 1. Niin piristävän värikkäitä kukkakuvia. <3 Onnittelut voittajalle! Toi kirja pitää kyllä hankkia omaankin hyllyyn. Tosi kiinnostavan oloinen opus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, suosittelen kirjaa jokaisen luonnonystävän kirjahyllyyn. Lupsakkaa viikonjatkoa.

   Poista
 2. Ihanat krookuskuvat <3 Täällä odotellaan keltaisen krookuksen kukintaa. On vain niin kylmää, että tuntuu, ettei mikään edisty kukkapenkeissä. Onnittelut voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, viikonlopuksi lupasi jo lämpöisempää joten sitä odotellessa. Mukavaa loppuviikkoa.

   Poista
 3. Onnea ihanan arvonnan voittajalle!
  Ah,nämä sinun upeat suuret kuvasi!♡

  VastaaPoista
 4. Voih ihanat keväiset kuvat! Teilläpä onkin puuhaa puiden kanssa, mielenkiinnolla odotan mitä aiot tehdä risuista. Tuon kirjan aion ostaa itselleni, se kuulosti niin mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risutyöt jatkuvat viikonloppuna jos sää sallii. Lupsakkaa loppuviikkoa. 🐝

   Poista
 5. Kauniin keväiset kuvat!
  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 6. Oi, minäkö voitin? Ihanaa, nyt pääsen kuin pääsenkin putkahtamaan pörriäisten maailmaan vaikka iltasella. Tuo kirja on varmasti niin mielenkiintoinen, uskon että siellä on myös paljon ihmetyksen aiheita mitä ei ole osannut ajatellakaan. Hieno opus ja nyt sain sen sitten omakseni.
  Kiitos!! Arvonta oli aivan upea!
  Käyn laittamassa osoitteeni sähköpostiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-)) Kiva kun sain tehdä edes yhden ihmisen onnelliseksi. Kirja lähti tänään postin vietäväksi.

   Poista
 7. Näinhän se on:vaikk sade harmittaa välillä on sillä tärkeä tehtävänsä.

  VastaaPoista
 8. Ihania kevään kukkijoita! Onnea voittajalle ja Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 9. Ihania kevään kukkia! Onnittelut Tuulikille mielenkiintoisen kirjan voitosta! :) Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! <3

  VastaaPoista
 10. ihania orvokkeja! Onnea voittajalle!

  VastaaPoista