Ritiseekö päässä?

Kuiva pakkas-ilma kuivattaa myös hiuksia ja tekee niistä sähköiset. Tuntuu ettei sähköisyyttä saa talttumaan oikein millään. Kävin etsimässä netistä ohjeita kuiville sähköisille hiuksille ja sieltä löytyikin neuvoja yllin kyllin. Tiivistetysti neuvottiin vähentämään pesukertoja, käyttämään kosteuttavia hiusnaamioita ja hoitoaineita, juomaan vettä ja käyttämään hoitosuihkeita. Hiusnaamioista löytyi monenlaisia DIY ohjeita joissa eri ruoka-aineita soseutettiin ja lätkittiin ronskisti hiuksiin vaikuttamaan. 

Päätin kokeilla kuitenkin yksinkertaisinta oliiviöljynaamiota. Levitin oliiviöljyä suoraan kuiviin hiuksiin, pyöräytin hiukset nipsulla päälaelle ja annoin öljyn vaikuttaa muutaman tunnin. Tämän jälkeen pesin hiukset normaalisti shampoolla. Pesun jälkeen en lisännyt edes hoitoainetta ja hiuksista tuli tosi pehmeät ja sähköisyys väheni ainakin toistaiseksi. Jatkossa aion helliä hiuksiani oliiviöljyllä useammin ja seurata pitääkö se kuivuuden ja sähköisyyden aisoissa.

Hankin viikolla kampaajalta kosteuttavaa hiussuihketta. Suihke sisältää avokadoöljyä joka tekee hiukset samalla pehmeäksi. Parasta on ettei se sisällä mitään ylimääräistä kuten hauska etiketti kertoo joten se sopii hyvin myös allergisille. Tämä 250 ml pullo maksoi alle kymmenen euroa joten hintaansa nähden ihan kokeilemisen arvoinen tuote. Minulla tämä toimi ainakin mainiosti joten voin suositella. 

Reipasta alkavaa viikkoa!
Katja

Ei kommentteja