Kesää kohti sata lasissa

Tämä viikko on kiirehtinyt edellä karkuun ilman, että olen ehtinyt saada siitä minkäänlaista otetta. Kevätaurinko on sekoittanut päätä ja saanut tekemään ja ideoimaan ihan hullujakin juttuja. Vaikka suhteutettuna kaiken touhotuksen määrään en ole saanut oikein mitään aikaiseksi olen kaikesta huolimatta nauttinut suunnattomasti tekemisen ilosta ja suunnittelusta. 
On lähes mahdotonta kontrolloida kaikkia niitä mielenailahduksia mitä lisääntynyt valonmäärä tällaiselle keväthöperölle aiheuttaa. Aika ajoin olen kaikesta ideoinnista jopa turhautunut ja ajautunut lähes katatoniseen tilaan sohvanpohjalle. Hetken levättyäni todennut ettei inspiraatio ja joutenolo ole aina parhaita ystäviäni ja lähtenyt kävelylenkille raikkaaseen kevätilmaan.


Kaikki paprikat ovat itäneet, yay! Keltainen hieman hitaammin kuin muut, noin viikon muita myöhässä. Koulin punaiset chilit jo isompiin ruukkuihin. Loput pikkupaprikat saavat kasvaa. Näyttäisivät voivan taimiastiassaan vielä oikein hyvin. 


Viikolla viimeistelin ja järjestelin entisestä vaatehuoneesta remontoidun eteisen. Eteisen takaosaan asennettiin verhot tuomaan lisää kaivattua säilytystilaa. Verhon taakse mahdutettiin kaksi tilavaa korivaunua kengille ja asusteille sekä vaatetanko sesonkivaatteille. Lisäksi korivaunujen ja seinän väliin jäi pieni tila mm. keittiötikkaille ja silityslaudalle. Korivaunujen tasot sopivat hyvin isompien kassien ja laukkujen säilytykseen sekä pienemmille säilytyslaatikoille. Verhosysteemin eteen asennettiin yksinkertainen seinästä-seinään-tanko ulkovaatteille sekä seinään lisäksi naulakko. Oven vastakkaiselle seinälle asennettiin kaksi Ikean valkoista kenkäkaappia alekkain toinen lehdille ja toinen pikkutavaroille. Oven vieressä vasemmalla on iso peili. 
Ilokseni voin todeta, että olen ollut tähän eteisratkaisuun tosi tyytyväinen. Pitkään mietiskeltyäni päädyin tällaiseen ratkaisuun jossa luovuttiin kokonaan kiinteistä komeroista ja valittiin tilalle kevyempi ratkaisu. Olen myös pitänyt siitä ettei eteisen vaatesäilytys näy enää keittiön/ olohuoneen puolelta ja yleiskuva eteiseen päin on näin ollen siisti.


 Nyt ulos aurinkoon!

Terkuin Katja

2 kommenttia