Hiljaisessa metsässä

Aurinko ei ole näyttäytynyt moneen päivään. Vettä, räntää ja tasaisen harmaata koko viikon, ääh. Lumet saavat nyt kyytiä. Työmatkalla kastelin tänään jalkani loskaisella parkkipaikalla. Toistamiseen tämän viikon aikana. Joku tietenkin ajattelee miksi en käytä sopivia kenkiä, mutta kun nämä punaiset nahkanilkkurit vaan ovat mielestäni niin kauniit, joten turhamaisuudella on hintansa. 
Eipä voi valittaa :-) 
Työpäivän jälkeen oli päästävä lenkille vaikka vettä tihkutti. Vaihdoin asialliset lenkkivaatteet ja nyt ne gore-texit jalkaan ja menoksi. Tein reippaan tunnin lenkin johon kuului tuttu lammenympärysreitti. Tästä lammesta laskee pieni puro toiseen alempaan lampeen. Yritin tiirailla näkyisikö tuttua koskikaraa purossa. Tällä kertaa ei onnistanut. Kara reppana on monena vuonna yksinään sukellellut purossa. Mistä lie tullut ja mihin mennyt? Metsä oli muutenkin ihmeen hiljainen olisiko johtunut kurjasta säästä ettei lintujakaan laulattanut. 
Kunnon lenkki virkisti ja raikasti, huonosta säästä huolimatta. Olin taas saanut jäsenneltyä päivän asioita mielessäni ja saanut ne kutakuinkin järjestykseen. Nyt olo tuntui taas ihan rennolta. 
Ja mikä parasta, huomenna on vapaapäivä ja siksi
luxuspitkä viikonloppu edessä, yay! 

Viettäkää ihanaa ystävänpäivää sunnuntaina <3
Terkuin Katja

Ei kommentteja