Tivolissa; puutarhoja ja maisemia. Osa 2


Tänään vien teidät tutustumaan iki-ihanaan Villa d´Esteen italialaisen puutarhasuunnittelun mestariteokseen (niin kuin Wikipedia ylevästi paikasta mainitsee).  Puutarha on myös teeveestä tuttu. Brittijuontaja Monty Don esitteli sen Italian puutarhoissa sarjassa, jos satuitte sarjan jokunen vuosi sitten näkemään. Laitoin paikan nimen tuolloin "korvan taakse" ja päätin, että seuraavalla kerralla Roomassa käydessäni poikkean myös tuolla. Tuumasta toimeen siis. Kuvia kartanosta kertyi niin paljon, että jaan osan kuvista seuraavaan postaukseen ja lisään siihen samaan viimeisen vierailukohteeni Villa Gregorianan kuvat.  Enemmittä läpinöittä, toivottavasti nautitte kuvista. :-)
 

Kiitos kun olitte mukana kierroksella. 
Seuraavassa postauksessa ja esittelen tämän puutarhan ehdottomat "helmet". 
Tervetuloa taas mukaan ja kivaa viikonalkua!

Katja

2 kommenttia

  1. Ihanan upeat kuvat, kiitos näiden jakamisesta. Ja lisäksi niin upeat värit. Tämä paikka pitää kyllä muistaa, jos menee joskus Roomaan. - Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarhoista kiinnostuneille ehdoton ykkösnähtävyys, en voi kuin suositella lämpimästi. Seuraavassa postauksessa kartanon puutarhan kauneimmat nähtävyydet ja upein suihkulähde.

      Poista