Nukkiksen keittiöremontin kuulumisia

Olen viimeviikkoina uppoutunut täysin minimaailman lumoihin.

Voi jukra tämä on kivaa hommaa! 

Tästä syystä olen yrittänyt keksiä lisää aikaa tälle ihanalle harrastukselle, kuntoilu ja työt kun ottavat ikävästi 24:ä osansa. Ideoita puruaa jo korvista, mutta minkäs teet.

Kuvasin tänne joitakin pieniä juttuja joita olen näperrellyt keittiöön kun aikaa on ollut enemmän kuin vartti. Tässä näitä miniajan-mininäpräilyjä teille. 

Keittiön työtason ja lieden taakse valmistui "keraamiset" laatat jotka askartelin kartongista värjäämällä ja lakkaamalla, sauma-aineena käytin valkoista remonttiliimaa.

Tein tähän uuteen moderniin keittiöön myös nykyaikaisemman hanan ja vanhalle metallihanalle löytyy käyttöä uudesta kylppäristä. 


Sydänmukeja vilautin Instassa ja kuvasin ne  myös tänne. Mukit ovat niin ikään paperia, lakkaa ja mukin korvat maalattua narua. 


Pieni oliivipuu on paperia myös ja multa purkin pinnalla pikakahvia. :-) 


Työtasot on käsitelty tummalla tammipetsillä ja laatikoiden etuosat päällystin metallimuovilla, koska halusin niihin vielä jotain modernia rouheaa ilmettä maalattujen sijaan. 

Keittiön tuolit vilahtivat myös Instassa ja ne saivat lopullisen kermansävyn joka sopi minusta paremmin uuteen keittiöön punaisen sijaan. 


Mukavaa alkavaa viikkoa ystävät, päivittelen tänne tai Instaan koko ajan projektin etenemistä, pysykää kuulolla!!

Ihan tohkeissaan täällä :-)) Katja
12 kommenttia

 1. Iso hatunnosto täältä minulta pitkäjännitteisyyttäsi ja upeaa luovuuttasi kohtaan! <3
  Kaikki näyttää niin todelliselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiitos ☺️. Näitä on niin ihanaa tehdä, että aika menee kuin siivillä kun työhön uppoutuu. Kivaa alkavaa viikkoa.

   Poista
 2. Kyllä ihmetellä täytyy kaikki on niin täydellistä ja oikean näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mukavaa ja aikaavievää puuhaa tämä ettei malttaisi millään aamulla töihin lähteä. :-) Reipasta viikonalkua.

   Poista
 3. On todella kaunista ja niin todellisen tuntuista. En yhtään ihmettele että homma vie mukanaan. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli.<3 Minimaailmaan tosiaan uppoutuu ihan täysin ja melkeinpä kuvittelee tekevänsä omaa asuntoa. Samalla löytää itsestään aivan uusia puolia, pitkäpinnaisuutta ja sisukkuutta. Vaikka välillä tekisi mieli sahata kömpelöt kädet ranteista poikki, niin kohta sitä taas sisuuntuu ja yrittää uudestaan, kunnes lopulta onnistuu. Se tässä homman viehätys. Kiitos, samoin sinulle.

   Poista
 4. Voi miten ihanoo hommoo oot tehny. Miullakin ois tuohon mielenkiintuu, pittää vuottoo milloin siihen saisin tartuttuu! Kyllä oot ollu näppärä ja kaikki on kuin oikiista keittiöstä. Onnittelut!

  VastaaPoista
 5. Kiitos. <3 Ei kun vaan tuumasta toimeen. :-) Mukavaa viikonalkua.

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman kodikasta ja kaunista minimaailmassasi! Uskon, että tuo on koukuttavaa puuhastelua.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on tosiaan koukuttavaa ja aikaa vievää puuhaa. Samoin kivaa viikkoa.

   Poista