Here I am!

Hei taas! Tänään päätin tulla viimein ulos "kaapista" muiden bloggareiden joukkoon. Olen ihan tieten tahtoen halunnut pitäytyä tähän asti vain kameran takana ja pitänyt vauhdin hiljaisena jotta voin rauhassa paneutua tähän blogimaailmaan ja miettiä mitä minulla on siihen annettavaa.

Tämä sai minut taas jälleen kerran pohdiskelemaan asioita, mm. mitkä asiat ovat elämässä tärkeitä? Mikä tekee meidät onnellisiksi ja mitä onnellisuus tarkoittaa?

Olennaisinta kaikessa taitaa olla oikea asenne. Se miten suhtaudumme itseemme ja omaan olemiseemme. Millainen itsetunto meillä on ja mitä me tahdomme elämältä. On rohkeutta olla juuri sellainen kuin on ja hyväksyä oma itsensä puutteineen kaikkineen. Unohtamatta hyvää elämänfilosofiaa jonka avulla selviää elämän pienistä ja isoistakin haasteista. Löytämällä omat vahvuutemme, hoitamalla kehoamme ja rakastamalla itseämme sellaisena kuin olemme jokaisen meistä on mahdollista tuntea itsensä onnelliseksi.

Minut tekevät onnelliseksi aivan pienet arkiset asiat. Tänään se oli kevätauringon sokaisevan kirkas valo ja lämpö joka sulatti lunta tummilta pinnoilta.
Kerro mikä tekee sinut onnelliseksi tänään?

Ihanaa alkavaa viikkoa!
💕
Katja

Ei kommentteja