Värien paluu jipii!


Olen jo pitkään tuntenut sisutusmakuni  hieman kömpelöksi kauniiden valkoisten, pelkistettyjen ja niin tarkkaan harkittujen, eteeristen design kotien rinnalla. Siitä syystä olen nyt aivan riemuissani seurannut viimeisimpiä trendejä. Ihanan  värikäs ja  hieman boheemikin tyyli tekee paluuta. Minkään ei tarvitse olla viimeisen päälle suunniteltua ja mukavuus on estetiikkaa tärkeämpää ja ennen kaikkea se antaa niin paljon enemmän vapauksia sisustajalle!


Eräs sisustussuunnittelija totesi kerran miten paljon helpompaa hänestä on sisustaa tila jossa on paljon esineitä kuin tila jossa on vain muutama esine, voin vaan kuvitella! Minusta sisutaminen ei ole enää kivaa jos jokaisen huonekalun ja esineen pitää noudattaa tiettyä linjaa. Arvostan kyllä puhtaan tyylin kannattajia jotka pysyvät tiukasti tyylilleen uskollisena, se vaatii varmasti kovaa itsekuria... siitä syystä minun on ihan turha edes yrittää, hehee.

Valkoinen antaa valoa ja puolustaa vahvasti paikkaansa varsinkin täällä pimeässä pohjolassa. Värit ovat tulleet antamaan voimaa, iloa ja vapautta pelkistelyn vastapainoksi. Tästä innostuneena, siivouspäivän lomassa, teki mieleni samalla sisustella ja muokkasin olohuoneen järjestystä hieman uuteen uskoon. Uskaltauduin samalla tuomaan esille niitä kaipaamiani värejä :-) Sain pienillä muutoksilla olohuoneesta viihtyisämmän ja kodikkaamman tilan syksyn koti-iltoihin. Nuo taulut taitavat odottaa seinälle ripustustamista tai sitten ne saavat jäädä noin, en ole vielä päättänyt.

Toinen viimeaikojen ilonaiheeni, joka varsinkin tällaisen kukkapiipertäjän sydäntä kovasti lämmittää, on ollut sisäkukkien paluu. Se näyttäisi sopivan samaan kodikkaaseen tyyliin värien tulemisen kanssa. Ajattelin kirjoitella sisäkukista jonkinlaista juttua myöhemmin ja niin, suunnitelmissani on kirjoittaa keittiöstä jotain myös. Hei tässähän alkaa jo ihan näppejä syyhyttää :-) Palaillaan taas.

Iloista keskiviikkoa.
Katja2 kommenttia

  1. Voi miten ihania kuvia blogissasi on! Saako niitä pinnata? Ensimmäisenä pinnaisin tuon edellisen postauksen upeita krasseja... :)
    Minustakin kodikas koti on värikäs ja rento. Teidän kotinne näyttää aivan ihanalta. :)

    VastaaPoista