Välipäivien terkkuja


Ihan ensiksi haluan kiittää kaikkia jotka seurasivat joulukalenteria ja olin tosi yllättynyt miten kovasti siitä pidettiin. Kalenterin tarkoitus oli tuoda pientä lapsenmieltä ja samalla söpöilyä joulunodotukseen. Kiitos vielä kaikista ihanista kommenteista "pupufaneilta". :-) Ehkä nämä kaverit seikkailevat vielä uudestaan, katsotaan päästetäänkö puput vielä joskus irti. :-))

Joulu meni täällä rauhallisissa ja perinteisissä merkeissä. Jouluruokia tuli tehtyä taas ihan liikaa ja syötyä ihan liikaa.  Onneksi kalkkunarullan ja kinkun tähteistä saa helposti ujutettua ruokien joukkoon, keittoihin ja salaatteihin. Loppu kinkku meni pakkaseen odottamaan hernekeittopäivää.

Välipäivät ovat menneet niin nopsaan kaikessa pikkupuuhassa ja asioiden hoitamisessa joita ei ehdi tai jaksa töissä ollessa tehdä. Uudenvuoden jälkeen pitäisi palata töihin, voi ei! Onneksi on vielä tämä ja huominen päivä lomaa ja tästä päivästä näyttäisi tulevan aurinkoinen ja mainio ulkoilupäivä, ihanaa. Vuosi vaihtuu ja aletaan pikkuhiljaa odottelemaan kevättä, ihan malttamattomana odotan aurinkoisia kevätpäiviä. :-)

Hyvää uutta vuotta 2019!

Katja 

13 kommenttia

 1. Kiitos noista pupuista! Ne olivat kyllä piristäviä! Ja hei , pääsiäinen on ihan kohta...

  Oikein mukavaa vuoden vaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Suloisia olivat pupuset♥ Mukavaa vuoden viimeistä päivää ja ihanaa uutta vuotta 2019, tuokoon se mukanaan kaikkea hyvää♥

  VastaaPoista
 3. Joka päivä oli ihan pakko tulla katsomaan mitä hauskaa puput taas ovat keksineet.
  Oikein ihanaa uutta vuotta ja kevään odotusta sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Hauska oli seurata pupujen jouluun valmistautumista. Viatonta lapsenmielisyyttä ei koskaan ole likaa. Hyvää ja onnekasta uutta vuotta ja kevään odotusta.

  VastaaPoista
 5. Hyvää ja onnellista uutta vuotta!🎉⭐️❤️

  VastaaPoista
 6. Pupujen edesottamuksia oli hauska seurata, päästä vaan ne toistekin irti :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. En ehtinyt valitettavasti pupujen matkaan, vaikka pupuista tykkäänkin. Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Upeaa uuden vuoden alkua huomiselle ja kaikkea hyvää koko vuodelle!♡
  Ja terkkuset pupusille!♡

  VastaaPoista
 9. Kalenterisi oli aina päivän piristys. Kiitos siitä! Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. Olin missannut pupujussit täysin, koska en joulukuussa ehtinyt blogimaailmaan. Nyt kävin katsomassa kaikki kalenterin luukut ja voi apua, miten ihanat pupukaverit siellä seikkaileivat! Lisäksi kuvat ovat kekseliäitä ja hyvin valaistuja. Kiitos näin jälkikäteen hauskasta kalenterista :)
  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista