Pisalla

Mökiltä käsin teimme pienen päiväretken Pisan jylhiin maisemiin jonne linnuntietä on vain pari kilometriä.  Jylhä rinne kohoaa järven pinnasta 170 metriin ja kun sen jaksaa reippaasti kavuta ylös ja jumpata vielä ne viimeiset jyrkät rappuset rinteen laelle avautuu ihka upeat näkymät. Pisalle johtaa useampi polku jotka kaikki ovat hyvin merkittyjä joten kovin suurta eksymisen vaaraa ei satunnaisellakaan kulkijalla ole. Polut ovat helppokulkuisia mutta saattavat olla paikoitellen hieman kosteita ja liukkaita joten suosittelen hyviä kumisaappaita jalkineeksi. Lähdimme reissuun aikaisin aamulla jotta ehtisimme pois ennen iltapäivän hellettä ja sää oli mitä mainioin kuvaukseen, joten pitemmittä puheitta mennään katselemaan. Let`s go!

"Välillä on virkistävää ottaa puutarhasta etäisyyttä 
ja luoda katseensa horisontin taakse."

Jos alue kiinnostaa tarkempia reittiohjeita ja muuta syventävää tietoa Pisan luonnonsuojelualueesta voit käydä kurkkaamassa TÄÄLLÄ , TÄÄLLÄ ja TÄÄLTÄ.


Täyssinän rauhan rajakivi, jossa Ruotsin ja Venäjän edustajien merkit. Ympäröivistä kallioista voi myös tarkkasilmäinen löytää Pisan kulkijoiden muinoin kiveen hakkaamia nimikirjaimia.Nautitaan suven lämmöstä ja sen myötä lämpimästi tervetuloa mukaan uudet lukijani. <3

-Katja-

2 kommenttia

  1. Hieno retkikohde ja upeasti olet sitä kuvannut .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkymät Pisalta ovat todella upeat, kannattaa poiketa ehdottomasti jos täälläpäin liikkuu. Kiitos 🌞

      Poista