1. TunnustusVastaan nyt mukana seuranneeseen hasteeseen:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen. 
3. Anna ohjeita aloitteville bloggaajille. 
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi. 
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

2.  Olin seuraillut muiden blogeja ja salaa haaveillut omastakin joskus... joten minulla oli jo jonkinlainen hämärä aavistus siitä mitä kaikkea oman blogin hankkiminen toisi tullessaan. Blogikuume iski salakavalasti noin vuosi sitten ja siinä ei sitten kauaa nokka tuhissut kun muutaman kuukauden odotuksen jälkeen blogini putkahti maailmaan 5.1.2016 ja sai nimekseen pale red rose. 

Aluksi olin aivan pihalla miten vastasyntynyttä blogia hoidetaan ja tekisinkö jotain pahasti väärin mutta ryhdyin työhön rohkeasti. Voin ilokseni todeta, nyt kun ensimmäinen vuosi yövalvomisineen on kohta takanapäin, että tein oikean päätöksen. Yksinhuoltajana tämä on ollut tietenkin välillä rankkaa mutta kaikkeen tottuu. Eihän tähän kaikkeen työhön olisi osannut mitenkään etukäteen varautua, mutta kyllähän tästä selviää kun tietää, että muutkin ovat tästä selvinneet. En vaihtaisi yhteistä alkutaivalta mistään hinnasta pois, en.
On ollut kertakaikkisen positiivinen yllätys miten uusi tulokas on otettu täällä mielenkiinnolla ja innostuneena vastaan. Blogini on saanut ihania viestejä jotka ovat kannustaneet sen alkutaipaleella. Blogivauvan ensiaskeleet ovat vielä niin haparoivia, että kaikki kanssasisarien tuki on kullanarvoisen tärkeää. Blogini on tuonut elämääni niin paljon sisältöä ja siksi rakastun siihen päivä päivältä enemmän ja enemmän. Olisi ihan kamalaa jos blogilleni sattuisi jotain. Onneksi kaikki on mennyt tähän asti hyvin, kiitos kaikkien ihanien kommenttien.

3.   Muista ottaa omaa aikaa ja levätä, jotta jaksat huolehtia blogistasi parhaasi mukaan. Blogi ei ansaitse huonoa hoitajaa ja se vaatii myös perheenjäseniltä paljon ymmärrystä, joskus myös pitkää pinnaa. Sen kehitystä vie tiettävästi parhaiten eteenpäin vain kauniit ja kannustavat sanat. Muista leikki! Leikki kasvattaa siitä sosiaalisen yksilön muiden blogien joukkoon. Blogistasi kasvaa leikkimielisyyden avulla avarakatseisempi ja ymmärtäväisempi. Mutta vain aika näyttää mikä siitä lopulta kehittyy.

4.    Kiitos kaunis tunnustuksesta vielä Jenspa blogista Koivikon katveessa! 

5.   En halua nimetä ketään erityisesti, koska kaikki lukemani blogit ansaitsisivat tunnustuksen, joten jaan tämän tasapuolisesti kaikille kuitenkin ilman tehtävänantoa. 

Iloista torstaipäivää toivotellen
Katja
3 kommenttia