Kirjaesittely + iloinen ylläri lukijoilleni


Käväisin tänään kirjakaupassa tutustumassa syksyn kirjatarjontaan. Ensin puutarhakirjoista käsiini tarttui Sanna Raskun (Kukkala-blogista) aivan uuden uutukainen kirja; Kaunista ja vihreää.
Kirjan ulkonäkö oli juurikin niin viehättävä, että se sai oitis tarttumaan kansiin ja tutustumaan sisältöön lähemmin. Kirjassa on kaikkiaan 159 sivua ja juuri sopivasti asiatekstiä viehättävien kuvien lomassa ettei sen lukeminen ole puuduttavaa.


Kirjasta löytyy raikkaita inspiroivia kuvia joiden lomassa on sopivasti vinkkejä puutarhaan ja kasvimaalle kuin myös parvekkeelle ja vihersisustamiseen, joka tekee siitä oivan kumppanin sohvannurkkaan sateisena päivänä.


Kirjassa annetaan ohjeita ja ideoita esimerkkikuvien avulla kasveilla somistamiseen niin sisällä kuin ulkona. Kuvat ovat yksinkertaisen selkeitä ja sanalla sanoen viehättäviä, että pelkästään niitä katselemalla jo inspiroituu.
Ja kuten kirjan takakannen esittelyssä kerrotaan: Tämän kirjan oivalluksilla tuot vihreyttä jokaiseen päivään! Jokaisen puutarhaihmisen toivekirja siis.


Toinen ostos oli tämä Sanna Uusitalon ja Ritva Tuomen viehättävä kirja; Luonto sisustaa.


Tässä kirjassa kiinnosti juuri mahdollisuus hyödyntää luonnosta löytyvää "askartelumateriaalia". Kirjasta löytyy kaikkiaan 60 kivaa ideaa piensisustukseen.
Jokaisen ohjeen alussa on ensin luettelo tarvikkeista jota seuraa selkeä työohje.


Materiaalit töihin löytyvät helposti kotipihalta tai lähimetsästä. Parasta kirjassa on myös helpot ohjeet joita seuraamalla ei suurta epäonnistumisen vaaraa ole (ja persoonallisuushan on aina plussaa). Erityisen viehättävän projekteista tekee niiden luonnonmukaisuus ja materiaalien edullisuus. Tiivistetysti; kekseliäisyys, luovuus ja luonto ovat oiva yhdistelmä tässä kirjassa. 


Ja sitten lopuksi otsikossa lupaamaani yllätykseen. 
Huomenna julkaisen blogissani ihka ensimmäisen arvonnan ja siitä ilosta nämä esittelemäni upeat kirjat tulevat olemaan arvonnan päävoittoina. 
Joten jos nyt kiinnostuit kirjoista 
ja haluaisit ne itsellesi
 lämpimästi tervetuloa huomenna blogiini osallistumaan. 
Arvonta alkaa siis vasta huomenna 1.9.2017 ja postaan siitä tuolloin erillisen ohjeen, tässä postauksessa ei siis voi vielä osallistua. 
Kuulumisiin pian..

Katja7 kommenttia