Wasabirucola

Hei kaikille! Eilen kaupasta löytyi tämä mielenkiintoinen uusi rucola. Aika kiva. Oletteko jo kokeilleet? Voisi luulla, että tämä on liian voimakas makuyhdistelmä, mutta eipä oikeastaan. Ytyä löytyy sopivasti. Pidän paljon molemmista rucolasta ja wasabista. Rucolasta tulee perunan kanssa minusta tosi herkullinen kesäsalaatti. Lisään siihen vai mausteeksi oliiviöljyä ja ripauksen suolaa, yksinkertaista mutta hyvää. 
Wasabia olen ensin oppinut käyttämään tietenkin sushissa ja sittemmin olen kokeillut sitä myös esim. kinkkusalaattin mausteeksi. Aivan ihana. 
Wasabin voimakkuuteen tottuu nopeasti ja se on hieman samanlainen juttu kuin harissan kanssa, että sitä lisää ja lisää.
Varsinkin minulla siihen tulisuuteen tulee välillä oikein himo. Joidenkin mielestähän tulinen ruoka ei ole terveellistä. Voihan se olla, jos sitä syö ylettömiä määriä. Joten kohtuu kaikessa :-)
Olisi kiva jos näiden siemeniä tulisi keväällä myyntiin niin voisin kokeilla kasvattaa tätä mökillä. Onko kellään ollut tätä kasvamassa?
Yritän nyt pitää tämän ruukun hengissä mahdollisimman pitkään, jos en vaikka saa tätä vähään aikaan kaupasta. Näitä ruukkuyrttejä on vaan niin hankala saada menestymään kun ovat tottuneet vesiviljelyyn, mutta yritän silti :-)Ei kommentteja