Kevät fiilistelyjä
Aurinko taitaa lämmittää jo hieman ja pikkulinnut ovat tulleet äänekkäämmiksiKaupan parkkipaikalle pysäköidyn auton tummassa kyljessä on vesipisaroita. 
Kevättä tekee...
Kevään inspiroimana kaupasta tarttuu käteen värikäs kimppu tulppaaneja. 
Tekee niin mieli jotain keväistä kotiin ja tulppaaneja täytyy saada :-)
Ostosreissun päätteeksi, 
ennen kuin suuntaan kassajonoon, jään vielä hetkeksi tutkailemaan lehtihyllyä (kuten tavallista). 
Selailen vaivihkaa muutamaa suosikkisisustuslehteäni.
Ja selväksi käy, tummat värit ovat taas out ja pastellit in ja jälleen on koittanut aika sisustaa koti kevääseen, muuten ei kai elämä jatku normaalisti :-)

Valitsen lopulta yhden mieleisen "sisustusopuksen" ja nakkaan sen ostoskoriin, sapuskoiden, tulppaanien ja runebergin torttujen seuraksi ja suuntaan kassan kautta kotiin. 
Kotona asettelen tulppaanit vaasiin keittiön pöydälle, jossa ihastelen niiden raikkaita värejä samalla kun nappaan muutaman kuvan tänne. 
Muistelen, että tulppaanit pitäisi laittaa yöksi kylmään, niin on joku asiantuntija joskus neuvonut, kestävät siten kauniina pidempään. 
Arvaa vaan muistanko.

Kevät aika. 
Nautin päivän pitenemisestä. Lisääntyvä valon määrä herättää minut ja rautaisen combon nimittäin inspiraation ja luovuuden. Keväisin tätä loistavaa energiaa ei kannata säästellä enkä säästele.
Seuraavaksi ajattelin käyttää sitä kaappien siivoamiseen ja katsoa samalla mitä kaikkea sinne on talven aikaan tullut "kätkettyä". Samalla saattaisin löytää jotain kivaa "talteen laitettua" ja "sinne unohdettua" jota voisin käyttää kodin kevät stailaamiseen, vitsi, vitsi :-)

Katja 


Ei kommentteja