Kasviasetelmia Habitaren inspiroimana


Blogeissa vilahtaneista Habitaremessukuvista sain idean näihin ihanan yksinkertaisiin purkkiasetelmiin. Lauantaina lenkkipolun varrelta poimin mukaan kiharaisia horsmanoksia ja aina niin herkkiä koiranputkia. Ne sopivat asetelmaan yksinkertaisten tillandsioiden ja hauskan tyräkin seuraksi. Tyräkin löysin aiemmin Plantagenista ja sain sen mahtumaan vanhaan ilvespurkkiin. Tillandsiat asettelin kannelliseen lasipurnukkaan ja vitriinivalaisimen somistin tummilla koiranputkenoksilla. Astioiksi sopii lähes mikä tahansa kirkas astia; pullot, purkkit, kulhot, jne.. joihin voi vapaasti asetella mieleisiään kasveja. Niin yksinkertaista ja edullista. :-)

Ei voi kun ihmetellä mitä kaikkea ihanaa luonnon kukkakauppa meille vielä syksyisin tarjoaa ja vieläpä täysin ilmaiseksi! Luonto on nyt pullollaan ihania kuivakukkia, varsinkin upeita heiniä, joita kannattaa tarkastella lähempää ja löytää niiden herkän kauneuden.

-Kaunista sunnuntaita ystäväni.-

Katja


15 kommenttia

 1. Voi miten kauniisti on laitettu esille maljakoihin ja ruukkuihin nuo kasvit ja heinät. Meillä on kotona heiniä maljakossa ja iltaisin niihin tulee nätit varjot tuossa Aallon vadissa, kun se on terästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinät ovat nyt kauneimmillaan ja sopivat varmaan ihanasti kauniiseen design astiaan. Kivaa viikonalkua sinne.

   Poista
 2. Todella kauniit ja tyylikkäät asetelmat!
  Kyllä nyt saa materiaalia luonnosta vaikka mihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on kukkakauppa parhaimmillaan. :-) Mukavaa viikkoa.

   Poista
 3. Habitare jäi käymättä, joten kiitos vinkistä, ihania, otan heti idean käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja ideoita poimin messupostauksista ja olisi ollut ihanaa päästä paikan päälle. Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Olet oikeassa, luonnosta löytyy vaikka mitä kotiin tuotavaksi ja esille pantavaksi. Herkät ja koristeelliset asetelmat sinulla ja kuten sanoit, aivan ilmaiseksi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnon kukkakauppa on kaikin puolin paras. :-) Mukavaa viikkoa.

   Poista
 5. Luonnonkukkia on ja taitavasti sinä niitä olet hyödyntänyt . Kerrassaan upeita. Kiitos sinulle nämä ideat menee käyttöön.

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköinen asetelma! Pitääpä itsekin poiketa metsään kasviaarteita etsimään. Kiitos kauniista ideasta!

  VastaaPoista
 7. Aivan upeita asetelmia! Tuo horsmakin, niin yksinkertainen, mutta silti kaunis! Silmääni miellyttää myös tuo tapasi järjestää kirjat hyllyyn:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoista salviaa, Pipo-otus, Huopalintu ja Hensu: Kiitos <3 Luonto on nyt pullollaan kauniita siemenkotaoksia, heiniä, käpyjä joita en vaan voi sivuuttaa miettimättä mitä niistä tekisin. Keräsin alkuviikolla järvikaislaa ja takiaisenoksia jotka ovat minusta tosi kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan.

   Poista