Viimehetken kesäkukkavillitys


Suunnittelin eilen, että tänään hankin ne loput kesäkukat ennen kuin huristelen mökille siivoamaan ja juhannusta valmistelemaan. Jotain kaveriksi pinkille ja farkunsiniselle, ehkä vihreää ja valkoista ja kenties uusi istutusastia tai useampi, katsotaan mitä kivaa löytyy. :-)

Terassikukka-amppelit ovat tänä kesänä omasta mausta poiketen iloisen monenkirjavat ja rönsyilevät pinkki-tummanpunainen-keltainen trilogiat. Nämä amppelit tuli alkukesällä poimittua mukaan puutarhalta ihan ilman sen kummempia suunnitelmia ja samalla taisi päästä tarkan kesäkukkasuunnitelman sijaan kunnon mummolameininki valloilleen. :-) Toivottavasti en ihan pian kyllästy näiden monenkirjavuuteen.

 
Terassi on ensitöikseen lakaistava ja siivottava eilisen tuulimyräkän jäljiltä sinne lentäneistä risuista ja kävyistä, sitten pääsen mielihommaani kesäkukkaistutusten kimppuun. Toiveikkaana olen vieläkin juhannussään suhteen ja ulkona on kuiteskin vielä ihanan aurinkoista ja lämmintä, joten eipä haittaisi vaikka olisi hieman viilempää välillä, kunhan ei tuulisi ja sataisi ja vielä mitä! Eipähän tarvitsisi olla kastelemassa ja pysyisi hyttyset poissa, positiivisesti ajatellen. :-) Mikään ei ole tylsempää hommaa kuin vedellä kymmeniä metriä pitkää puutarhaletkua perässä, joka jatkuvasti takertuu kiviin ja puunrunkoihin tai menee muuten vain solmuun niin ettei vesi pääse kulkemaan. Sen kanssa on saanut tapella alkukesän kyllikseen. Asiasta kolmanteen tai neljänteen, laitan kesäkukkaistutusten kuvia Insataan juhannuksen seutuun ja saatanpa laittaa myös samalla muita juhannuskuvia sinne, käykäähän seuraamassa.

Mut hei, parasta vielä puuttuu, arvatkaas mikä juhannukselta alkaa.. LOMA, LOMA, LOMAAA jiihaa! Sitä odotellessa pistän vielä hihat heilumaan.


Ihanan suloista ja romanttista suvenjuhlaa ja viikonloppua kaikille lukijoilleni, with love 
<3
Katja

13 kommenttia

 1. Heissan! Ihanaa lomaa ja juhannusaikaa sinulle! Nuo kirjavat kukat on jänniä. Meillä nuorimmainen halusi taannoin ostaa itselleen pari sellaista myöskin ja samalla pari orvokkia. Tuonne takapihalle ne istutti ja kivasti ne nyt ikkunasta näkyykin. Ihastelen niitä ja ihmettelen, että voikin olla tuommoisiakin kukkia:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia <3 Mukavaa juhannusta myös Sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Löytyihän se kommenttilaatikko kun tarpeeksi alas vieritti hiirellä!
  Ihania kesäkukkia olet hankkinut. Minun lempipuuhiini kuuluu myös tuo kesäkukkien istuttaminen. Mutta tänä vuonna taitaa minulla olla vähiten kukkia aikoihin. No, ehkä näilläkin pärjätään.
  Oikein ihanaa juhannusta ja alkavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Hienoja kesäkukkia!
  Oikein hyvää juhannusta sinnekin. :)

  VastaaPoista
 5. Upeaa kukkaloistoa!
  Ihanaa Juhannusta sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kesäkukat. Hyvää juhannusta! <3 :)

  VastaaPoista
 7. Hauskan värinen petunia (puna-valkea) ja tismalleen sen sävyyn sopiva pelargoni. Ihana pari <3 Eikä ole yhtään mummolatunnelmaa, vain iloista ja villiä. Juuri sopivaa tähän kesään! Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 8. Rentouttavaa lomaa ja ihanaa juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
 9. Oi miten kaunista kukkailoittelua! Oikein mukavaa lomaa sinulle ja ihanaista Juhannuksen aikaa!

  VastaaPoista
 10. Mariannekarkinvärinen petunia on ihana! Mukavaa lomaa ja ihanaa juhannusta! :)

  VastaaPoista
 11. Ihania kukkijoita!
  Mukavaa lomaa ja juhannusta! :)

  VastaaPoista
 12. Punavalkoinen petunia <3 Leppoisaa juhannusta!

  VastaaPoista
 13. Oikein ihanaa lomaa sinulle! <3 Kauniita kesäkukkia, etenkin tuo hempeän sininen. :)

  VastaaPoista