Pääsiäisvalmisteluja

On ollut ihanaa olla reissun jälkeen kotona jo muutama päivä siitäkin huolimatta, että räntää on satanut ja ilma ollut niin "kotoisen" harmaa. Keväisen sään oikullisuudesta huolimatta tänään oli kotona puuhapäivä. Siivosin ja järjestelin asuntoa pääsiäiskuntoon. Tulostin ja kehystin italian kuvia seinälle ja järjestelin kuvia tietokoneelle. Sään hieman selkiinnyttyä piipahdin kaupassa ostamassa osan juhlapyhien menyyn ruokatarvikkeista ja aloin pikkuhiljaa valmistautumaan pääsiäisen viettoon. Koristelin asuntoa keltaisilla kukilla, suunnittelin pääsiäisateriaa vesi kielellä ja samalla napostelin ensimmäiset pääsiäissuklaat tottakai :-) 
Iltapäivällä aurinko paistoi nätisti. Kävin varastosta hakemassa kummini kutoman keltaraidallisen trikoomaton. Matto on niin pitkä, että se yltää eteisestä keittiön kautta olohuoneeseen. Matolla on  ikää jo yli kaksikymmentä vuotta vaikka sen hyvästä kunnosta ei voisi sitä heti uskoa. Jaksan aina ilahtua  se iloisen kirkkaankeltaisista raidoista jotka aikoinaan yhdessä kummini kanssa siihen valitsin. 
Matkakuvat odottavat nyt koneella ja juttua italianmatkasta on tulossa. Nyt kuitenkin aion keskittyä pääsiäisvalmisteluihin kun vielä ehtii. Pyhinä käväisen maton kutoneen kummini 85-vuotis synttäribileissä ;-)) Joten hyvää ruokaa, herkuttelua ja sukulointia olisi pääsiäispyhinä luvassa.


Kivoja viimehetken pääsiäsvalmisteluja kaikille, no panic, vielä ehtii :-)

4 kommenttia

  1. Saitkin paljon aikaiseksi. Niin kauniilta näyttää. Keltainen piristää mukavasti. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle! Matkakuvia odotellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli. Matkakuvia laittelen tänne piakoin, pysyhän "kuulolla":-) Ihania pääsiäisvalmisteluja ja pääsiäistä sinulle myös :-)

      Poista